NorgesEnergi Mobil konto: logg inn

Logg inn på din konto hos NorgesEnergi Mobil. Du gjør dette på innloggingssiden hos NorgesEnergi Mobil..

Logg inn på din NorgesEnergi Mobil konto – dette visste du ikke

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du benytter deg av kontoen din hos NorgesEnergi Mobil.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen din hos NorgesEnergi Mobil

Husk å forvisse deg om at du er på riktig nettadresse når du skal logge inn hos NorgesEnergi Mobil kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos NorgesEnergi Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Får du ikke til å logge inn i NorgesEnergi Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos NorgesEnergi Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til NorgesEnergi Mobil, vil vanligvis NorgesEnergi Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til NorgesEnergi Mobil om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til NorgesEnergi Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til NorgesEnergi Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos NorgesEnergi Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos NorgesEnergi Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos NorgesEnergi Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos NorgesEnergi Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar