Logg inn på din Kickback.no konto – nyttig info

Logg inn på din konto hos Kickback.no. Du gjør dette på innloggingssiden hos Kickback.no..

Kickback.no konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du benytter deg av kontoen din hos Kickback.no.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Kickback.no

Husk å sjekke at du er på rett nettadresse når du skal logge deg inn på Kickback.no kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Kickback.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Kickback.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Kickback.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Kickback.no, vil vanligvis Kickback.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Kickback.no om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Kickback.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Kickback.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Kickback.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Kickback.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Kickback.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos Kickback.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar