Hotmail.com ❤️ Logg inn

Logg inn på din konto hos Hotmail.com. Du gjør dette på innloggingssiden hos Hotmail.com. Du kan også logge på fra hotmail.no

Logg inn på din Hotmail.com konto – pass på disse tingene

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din på Hotmail.com.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Hotmail.com

Husk å forvisse deg om at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Hotmail.com kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Hotmail.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på din Hotmail konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Hotmail.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Hotmail.com, vil vanligvis Hotmail.com gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Hotmail.com om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Hotmail.com. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Hotmail.com. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Hotmail.com, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Hotmail.com, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Hotmail.com?

Har du problemer med å logge deg inn hos Hotmail.com, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Ofte spurte spørsmål og svar om Hotmail innlogging

 1. Jeg har problemer med min Hotmail.com pålogging. Hva skal jeg gjøre?

  Det første du kan prøve, er å restarte enheten din. Hjelper ikke dette, kan du sjekke om nettforbindelsen din virker på andre sider enn hotmail.com. Gjør det det, kan du prøve å bytte til en annen nettleser enn den du vanligvis bruker.

 2. hotmail.com loginn – hvordan gjør jeg det?

  Gå til hotmail.com i den nettleseren du vanligvis bruker. Skriv inn ditt brukernavn og passord i boksene for dette. Klikk på knappen logg inn.

 3. Er hotmail.no det samme som hotmail.com?

  Ja. Begge domener fører deg til innloggingen på https://outlook.live.com/owa/ som er Outlook. Alle disse er samme tjeneste fra Microsoft.

 4. Hvordan logge på hotmail konto?

  Du logger deg på din hotmail konto på https://outlook.live.com. Microsoft har slått sammen alle sine tjenester som gikk under navnet Hotmail tidligere og kaller det nå Outlook.

Om Hotmail

Hotmail (hovedstadene H, T, M og L er hyllest til HTML) er en gratis online e-posttjeneste lansert av Jack Smith og Sabir Bhatia i 1995. Med henvisning til HTML, språket på Internett, ble Hotmail opprinnelig inkludert i Microsofts MSN online tjeneste. Det passende navnet Hotmail ble skapt av Stanford-klassekameratene Jack Smith og Sabir Bhatia.

Windows Live Hotmail var Microsofts gratis nettbaserte e-posttjeneste, designet for å få tilgang over Internett fra hvilken som helst datamaskin på Internett. Hotmail har gått gjennom flere navn, inkludert MSN (Microsoft Network), Hotmail og Windows Live Hotmail.

Før Hotmail og konkurrenten Four11 RocketMail, kunne e-post kun nås fra enheter med spesiell programvare eller en tjenestekontrakt med en Internett-leverandør (ISP). Det er verdt å merke seg at mens Hotmails samtidige er enhetsspesifikke, kan brukere få tilgang til Hotmail fra hvilken som helst datamaskin hvor som helst i verden. En av de første nettpostleverandørene, Hotmail, med passende navn, lar brukere få tilgang til postboksene sine fra hvor som helst i verden, så lenge de har en internettforbindelse. Det passende kalt Hotmail av Microsoft, gir en rask, gratis, pålitelig tjeneste, og best av alt, tilgjengelig fra alle datamaskiner med Internett-tilgang.

Microsoft brukte litt tid på å bruke Microsoft ved å legge Hotmail inn i deres MSN-tjenestegruppe og lokalisere den for markeder over hele verden. Hotmail fikk raskt over 8,5 millioner aktive brukere og ble solgt til Microsoft i løpet av halvannet år. Hotmail var en av de første offentlige nettposttjenestene som kunne nås fra hvilken som helst nettleser. Sammen med Gmail har Hotmail vært en av de mest gjenkjennelige e-posttjenestene i verden.

Som en del av dette trekket planlegger Microsoft å fase ut Hotmail og erstatte det med et nytt e-postsystem kalt Windows Live Mail. Hotmail-merket skulle droppes da Microsoft annonserte at Microsofts nye e-postsystem skulle hete Windows Live Mail, men utviklerne droppet det raskt etter at betatestere ble forvirret av navneendringen og foretrakk det kjente Hotmail-navnet. Nå bestemte jeg meg for å bruke Windows Live Hot Mail. I 2005 lanserte Microsoft Windows Live Hotmail som svar på Googles rivaliserende e-posttjeneste, Gmail. Det gamle MSN Hotmail-grensesnittet er kun tilgjengelig for brukere som registrerte seg før 7. mai og ikke bestemte seg for å bytte til den nye tjenesten.

Windows PC-brukere kan få tilgang til Hotmail fra Mail-appen, som kan lastes ned fra Microsoft Store. En Hotmail-pålogging gir deg tilgang til din Hotmail-postkasse, hvorfra du kan sende, motta og administrere e-post. Du er i hjemmegrensesnittet til Hotmail-e-postprogrammet. Klikk “Kom i gang” for å logge på Hotmail for mobil. I neste trinn vil du motta et varsel om at kontoen din er lagt til Hotmail-mobilappen.

To-trinns bekreftelse lar deg logge på Hotmail-kontoen din på en sikker måte. Hvis Hotmail-kontoen din inneholder sensitiv personlig eller forretningsinformasjon, er det beste alternativet å bruke to-trinns bekreftelse for å få tilgang til Outlook-e-posten din. Windows Live Hotmail lar deg også bruke en engangskode i stedet for et brukerpassord når du logger på en Microsoft-konto. Personer med Hotmail-e-postadresser bruker sin vanlige Hotmail-e-postadresse for å logge på med denne lenken.

Du kan få tilgang til Hotmail-e-posten din fra PC/Desktop, Nettbrett, Mac og Mobil, eller hvis du foretrekker det, kan du også logge på via Smart TV. Hvis du vil bruke Gmail, må du registrere deg for Gmail, og Hotmail er intet unntak. Ved å registrere deg hos Hotmail kan du sende og motta e-post fra dine kolleger og venner.

Hotmail-e-postappen heter Outlook på App Store og Google Play Store. En stor er Outlook Mail, det moderne motstykket til Hotmail-grensesnittet fra mange år siden. For eksempel kan “Outlook” nå referere til stasjonære e-postklienter, nettbaserte e-postklienter og elektroniske e-posttjenester. Hvis det ikke plager deg, har vi også noen begreper som “Hotmail”, “Live Mail” og “Outlook Web App” å bekymre seg for.

Thunderbird kan brukes til å skrive meldinger sendt via Hotmails e-postservere. Du kan fortsatt bruke Hotmails nettapp – Thunderbird vil spørre Hotmail-serveren og synkronisere meldinger.

Siden Microsoft forener påloggingssiden sin, lar innlogging på Hotmail deg få tilgang til Microsoft-tjenester som Office 365 online, OneDrive, Skype osv. Hotmail har fått nytt navn flere ganger siden Hotmail ble lagt til Microsoft-lommeboken. Grunnlagt i 1996 av Sabir Bhatia og Jack Smith som Hotmail, ble det kjøpt opp av Microsoft i 1997 for omtrent 400 millioner dollar og relansert som MSN Hotmail, senere omdøpt til Windows Live Hotmail som en del av Windows Live-produktpakken. Opprinnelig stilisert som HoTMaiL for å understreke dens eksistens på nettet (HTML utgjør byggesteinene for de fleste nettsider), og fordi kombinasjonen av saker var uforklarlig populær på den tiden, tilbød Hotmail alt som ISP-basert e-post ikke tilbød.

I 2008 ble det kunngjort at Hotmail ville bli oppgradert for å forbedre hastigheten, øke lagringsplassen, forbedre brukeropplevelsen og brukervennligheten, og e-posttilgang og tilgangshastigheter ville være 70 % raskere. Microsoft brukte de neste årene på å gjøre Hotmail raskere (men ikke nok), enklere å bruke og mer pålitelig ved å legge til støtte for Firefox og Chrome, og integrere Bing-søk.

2 kommentarer om “Hotmail.com ❤️ Logg inn”

  • Etter 270 dager (omtrent 8 og en halv måned) uten tilgang, blir en Windows Live Hotmail-konto inaktiv. Dette betyr at alle meldinger som er lagret i kontoen blir slettet og ingen ny e-post blir akseptert.

   Du kan også ta kontakt med Microsoft gjennom advokaten din og melde om at eieren er død. Det kan også holde å dokumentere at personen er død. Ta kontakt med de på telefon og forklar situasjoen.

   Svar

Legg igjen en kommentar