Hotmail.com. Slik logger du deg inn på kontoen din


Logg inn på din konto hos Hotmail.com. Du gjør dette på innloggingssiden hos Hotmail.com. Du kan også logge på fra hotmail.no

Logg inn på din Hotmail.com konto – pass på disse tingene

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din på Hotmail.com.


Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Hotmail.com

Husk å forvisse deg om at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Hotmail.com kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Hotmail.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.


Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.


Kommer du ikke inn på din Hotmail konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Hotmail.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Hotmail.com, vil vanligvis Hotmail.com gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Hotmail.com om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Hotmail.com. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.


Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Hotmail.com. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Hotmail.com, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.


Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Hotmail.com, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Hotmail.com?

Har du problemer med å logge deg inn hos Hotmail.com, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.


Ofte spurte spørsmål og svar om Hotmail innlogging

 • Jeg har problemer med min Hotmail.com pålogging. Hva skal jeg gjøre?

  Det første du kan prøve, er å restarte enheten din. Hjelper ikke dette, kan du sjekke om nettforbindelsen din virker på andre sider enn hotmail.com. Gjør det det, kan du prøve å bytte til en annen nettleser enn den du vanligvis bruker.

 • hotmail.com loginn – hvordan gjør jeg det?

  Gå til hotmail.com i den nettleseren du vanligvis bruker. Skriv inn ditt brukernavn og passord i boksene for dette. Klikk på knappen logg inn.

 • Er hotmail.no det samme som hotmail.com?

  Ja. Begge domener fører deg til innloggingen på https://outlook.live.com/owa/ som er Outlook. Alle disse er samme tjeneste fra Microsoft.

 • Hvordan logge på hotmail konto?

  Du logger deg på din hotmail konto på https://outlook.live.com. Microsoft har slått sammen alle sine tjenester som gikk under navnet Hotmail tidligere og kaller det nå Outlook.


2 kommentarer om “Hotmail.com. Slik logger du deg inn på kontoen din”

  • Etter 270 dager (omtrent 8 og en halv måned) uten tilgang, blir en Windows Live Hotmail-konto inaktiv. Dette betyr at alle meldinger som er lagret i kontoen blir slettet og ingen ny e-post blir akseptert.

   Du kan også ta kontakt med Microsoft gjennom advokaten din og melde om at eieren er død. Det kan også holde å dokumentere at personen er død. Ta kontakt med de på telefon og forklar situasjoen.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.