Gmail.com ❤️ Logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Gmail.com.

Gmail.com: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker kontoen din hos Gmail.com.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Gmail.com

Husk å passe på at du er på aktuelt nettadresse når du skal logge inn på Gmail.com kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Gmail.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på din Gmail.com konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Gmail.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Gmail.com, vil vanligvis Gmail.com gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Gmail.com om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Gmail.com. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Gmail.com. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Gmail.com, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Gmail.com, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Vanlige spørsmål om innlogging på Gmail

  1. Hvordan logge seg inn på Gmail?

    Gå først til gmail.com på en datamaskin. Sjekk at du er på riktig adresse i adressefeltet. Skriv deretter inn e-postadressen eller telefonnummeret for Google-kontoen. Fyll ut passord-feltet. Om informasjonen allerede er fylt ut, og du vil logge deg inn på en annen konto, klikker du på “Bruk en annen konto”.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Gmail.com?

Har du problemer med å logge deg inn hos Gmail.com, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Gmail.com ❤️ Logg inn”

  1. kommer ikke inn på mailen min Alle passord jeg får tilsendt er feil.Har prøvd igjen etter ei hel natt, uten hell

    Svar

Legg igjen en kommentar