Frimerkehuset konto: logg inn

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Frimerkehuset.

Frimerkehuset: logg inn på kontoen

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du benytter deg av kontoen din hos Frimerkehuset.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Frimerkehuset

Husk å passe på at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Frimerkehuset kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Frimerkehuset. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Frimerkehuset sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Frimerkehuset er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Frimerkehuset, vil vanligvis Frimerkehuset gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Frimerkehuset om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Frimerkehuset. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Frimerkehuset. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Frimerkehuset, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Frimerkehuset, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Frimerkehuset?

Har du problemer med å logge deg inn hos Frimerkehuset, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar