Logg inn på din Fjordkraft Mobil konto – pass på disse tingene

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Fjordkraft Mobil.

Fjordkraft Mobil konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du bruker kontoen din hos Fjordkraft Mobil.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen din hos Fjordkraft Mobil

Husk å passe på at du er på rett URL når du skal logge inn på Fjordkraft Mobil kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Fjordkraft Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Fjordkraft Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Fjordkraft Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Fjordkraft Mobil, vil vanligvis Fjordkraft Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Fjordkraft Mobil om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Fjordkraft Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Fjordkraft Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Fjordkraft Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Fjordkraft Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Fjordkraft Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Fjordkraft Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar