Logg inn på din FineArt.no konto – kjekt å vite

Logg inn på din konto hos FineArt.no. Du gjør dette på innloggingssiden hos FineArt.no..

FineArt.no konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du bruker kontoen din hos FineArt.no.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til FineArt.no

Husk å passe på at du er på aktuelt URL når du skal logge inn hos FineArt.no kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos FineArt.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i FineArt.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos FineArt.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til FineArt.no, vil vanligvis FineArt.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til FineArt.no om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til FineArt.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til FineArt.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos FineArt.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos FineArt.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos FineArt.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos FineArt.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar