Eurojackpot: logg inn på kontoen din

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Eurojackpot.

Eurojackpot: logg inn på kontoen

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos Eurojackpot.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Eurojackpot

Husk å passe på at du er på rett nettadresse når du skal logge deg inn på Eurojackpot kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Eurojackpot. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Eurojackpot sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Eurojackpot er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Eurojackpot, vil vanligvis Eurojackpot gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Eurojackpot om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Eurojackpot. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Eurojackpot. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Eurojackpot, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Eurojackpot, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Eurojackpot?

Har du problemer med å logge deg inn hos Eurojackpot, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar