Logg inn på din CupoNation konto – dette visste du ikke

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos CupoNation.

CupoNation konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos CupoNation.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til CupoNation

Husk å passe på at du er på rett URL når du skal logge inn hos CupoNation kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos CupoNation. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i CupoNation sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos CupoNation er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til CupoNation, vil vanligvis CupoNation gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til CupoNation om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til CupoNation. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til CupoNation. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos CupoNation, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos CupoNation, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos CupoNation?

Har du problemer med å logge deg inn hos CupoNation, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar