Logg inn på din Chess konto – pass på disse tingene

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Chess.

Chess konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du benytter deg av kontoen din hos Chess.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Chess

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge deg inn hos Chess kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Chess. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Chess sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Chess er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Chess, vil vanligvis Chess gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Chess om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Chess. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Chess. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Chess, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Chess, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Chess?

Har du problemer med å logge deg inn hos Chess, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar