CDON.COM: logg inn på kontoen din


Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos CDON.COM.

CDON.COM konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du bruker kontoen din hos CDON.COM.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til CDON.COM


Husk å forvisse deg om at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge inn på CDON.COM kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos CDON.COM. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.


En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.


Har du problemer med å logge deg inn i CDON.COM sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos CDON.COM er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til CDON.COM, vil vanligvis CDON.COM gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til CDON.COM om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til CDON.COM. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.


Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til CDON.COM. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos CDON.COM, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.


Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos CDON.COM, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos CDON.COM?

Har du problemer med å logge deg inn hos CDON.COM, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.