Boligmappa konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Boligmappa. Du gjør dette på innloggingssiden hos Boligmappa..

Boligmappa konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos Boligmappa.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Boligmappa

Husk å påse at du er på standard URL når du skal logge deg inn på Boligmappa kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Boligmappa. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Boligmappa sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Boligmappa er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Boligmappa, vil vanligvis Boligmappa gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Boligmappa om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Boligmappa. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Boligmappa. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Boligmappa, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Boligmappa, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Boligmappa?

Har du problemer med å logge deg inn hos Boligmappa, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar