Altibox Mobil: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Altibox Mobil. Du gjør dette på innloggingssiden hos Altibox Mobil..

Logg inn på din Altibox Mobil konto – dette visste du ikke

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du benytter deg av kontoen din hos Altibox Mobil.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Altibox Mobil

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt URL når du skal logge deg inn på Altibox Mobil kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Altibox Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Altibox Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Altibox Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Altibox Mobil, vil vanligvis Altibox Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Altibox Mobil om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Altibox Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Altibox Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Altibox Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Altibox Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Altibox Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Altibox Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar