Logg inn på din AlaTest konto – nyttig info

Logg inn på din konto hos AlaTest. Du gjør dette på innloggingssiden hos AlaTest..

Logg inn på din AlaTest konto – kjekt å vite

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må ha i mente når du benytter deg av kontoen din hos AlaTest.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til AlaTest

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge inn på AlaTest kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos AlaTest. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i AlaTest sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos AlaTest er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til AlaTest, vil vanligvis AlaTest gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til AlaTest om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til AlaTest. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til AlaTest. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos AlaTest, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos AlaTest, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos AlaTest?

Har du problemer med å logge deg inn hos AlaTest, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar