Eika Kredittbank ❤️ Logg inn

Dette er lenken til nettstedet til Eika Kredittbank https://eika.no/ – For å logge inn på kontoen din med  Eika Kredittbank sin nettbank, finner du innloggingsboksen forsiden, øverst til høyre.

Du kan logge inn på kontoen din ved å klikke på BankIDmed brikke, eller, BankID på mobil.

Du kan bruke BankID fra hvilken som helst bank for å fullføre prosessen.

Slik logger du inn
Tast inn fødselsnummer (11 siffer)
Klikk ‘Neste’
Ha BankID-brikken klar og følg instruksjonene

Sjekk følgende skjermbilde for å hjelpe deg med påloggingen med Eika Kredittbank sin nettbank.

Eika kredittbank logg inn

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Eika Kredittbank

Husk å kontrollere at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Eika Kredittbank sin nettbank. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Eika Kredittbank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Eika Kredittbank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Eika Kredittbank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Eika Kredittbank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Eika Kredittbank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Eika Kredittbank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Eika Kredittbank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Eika Kredittbank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Eika Kredittbank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.