Easybank

Easybank sin nettbank når du ved å logge deg inn fra hjemmesiden som du finner på adressen easybank.no. Logg deg inn i nettbanken fra forsiden til Easybank. Oppe i hjørnet på høyre side finner du tre streker som du kan trykke på. For å logge inn i nettbanken, velger du det nederste punktet i menyen som dukker opp.

Menyvalget for å logge inn heter hos Easybank “Nettbank innskudd”. Nettbank innskudd er en knapp som er tydelig og lett å se i menyen helt nederst. Når du har trykket på knappen, kommer du til neste side som er Easybank son kundeportal. På denne siden vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene hos Easybank.

logg inn Easybank forbrukslån refinansiering brukskonto sparing Easybank

Easybank forbrukslån refinansiering brukskonto sparing Easybank

Du kan logge inn med BankID, BankID på mobil eller med SMS kode

  • BankID > Du kan bruke BankID fra hvilken som helst bank
  • BankID på mobil > Hvis du har aktivert BankID på mobil i en annen bank, kan du logge deg inn der
  • SMS Kode > NB! Nettbank-passordet er ikke det samme som BankID-passordet ditt

logg inn easy bank nettbank

Få brukskonto i Easybank med BankID

Har du BankID brikke – eller BankID på mobilen din, kan du enkelt opprette konto hos Easybank på siden som heter Brukskonto. Du finner denne siden på https://easybank.no/brukskonto/

Etter at du har logget deg inn via BankID, kan du så fortsette å fylle ut skjemaet du kommer til for å få deg brukskonto hos Easybank. Prosessen er rimelig rett fram og du burde ikke støte på noen problemer her.

Om Easybank ( Verdibanken har skiftet navn)

Easybank baserer seg på en bank med lang fartstid i Norge. Banken har hatt lisens siden 2003, men fokuset er endret fra tradisjonell bankvirksomhet til forbruks- og bilfinansiering. Sentralt i deres strategi er å etablere banken som et teknologiselskap, med rask implementering av nye og kundevennlige løsninger.

I tillegg til å tilby konkurransedyktige forbrukslån og billån, vil de også tilby spareprodukter som gir sikker og god avkastning.

Easybank er en solid bank, med betydelig kapitalreserve. De er også medlem av bankenes sikringsfond.

Bank skal være enkelt ifølge Easybank.

Har du spørsmål kan du ringe de på 22 99 14 00 eller sende e-post til post@easybank.no.

Legg igjen en kommentar