Aurskog Sparebank

Aurskog Sparebank sin nettbank når du ved å logge deg inn på www.aurskog-sparebank.no
Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Aurskog Sparebank. Oppe i høyre hjørne vil du se hvor du trykker deg videre for å komme til innlogging.

aurskog sparebank 1
Klikk på bildet for å se hvordan du logger deg inn i nettbanken din hos Aurskog Sparebank.

Det første du må gjøre er å trykke på knappen “Logg inn”.
Da kommer du til innloggings-siden for Aurskog Sparebank.

aurskog sparebank 2 1
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn person nummeret ditt.

Etter at du har tastet inn bruker-ID (ditt personnummer), trykker du på knappen under hvor det står “Logg inn”.

aurskog sparebank 3
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn engangskoden du får fra kodebrikken din.

På neste side skal du legge inn engangskoden fra kodebrikken din. (6 siffer)

aurskog sparebank 4 1

Til slutt skriver du inn ditt personlige passord, og trykker på pilen til høyre.

Om banken

Aurskog Sparebank er en selvstendig lokalbank med hovedkontor på Aurskog og avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes og Jessheim. På disse sidene vil du blant annet finne informasjon om lokalbanken din, nyheter, investorinformasjon og ledige stillinger.

Om Aurskog Sparebank

Kommunene Aurskog-Høland, Nes, Ullensaker og Sørum er definert som bankens primærområde.

Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes og Jessheim.
I Aurskog Sparebank er vi 58 ansatte som gjør vårt beste for at du som kunde skal oppfatte oss som det naturlige bankvalg!

Følgende punkter er vår bærebjelke i relasjonen til deg som kunde.

Våre kunder:

Vi er først og fremst en bank for lokalsamfunnet, men vi stiller ingen krav til at man skal bo i kommunen for å være kunde hos oss. Moderne brukere av banktjenester vil oppdage at det er både enkelt, lønnsomt og fordelaktig å være kunde i Aurskog Sparebank selv om man bor et helt annet sted i landet.

Våre verdier:

Nærhet – Aurskog Sparebank er opptatt av å være tilstede lokalt og av å være en aktiv medspiller i lokalsamfunnet. En betydelig del av bankens overskudd blir derfor hvert år brukt til å støtte opp under ulike aktiviteter innen kultur-, idrett- og foreningsliv.
Kompetanse – Vi skal ha kompetente medarbeidere som besitter den kompetansen våre kunder etterspør. Våre kunder skal følge seg trygge på at de har en støttespiller i ryggen når behov melder seg.
Relasjonsorientert – Vi er opptatt av å bygge gode, personlige relasjoner til våre kunder og på den måten enklere kunne løse våre kunders behov.
Våre samarbeidspartnere:

Aurskog Sparebank er medeier i Eika Alliansen som er en strategisk allianse mellom små og mellomstore sparebanker i Norge. Aurskog Sparebank er blant de største bankene innenfor alliansen. Gjennom samarbeidet i Eika får vi tilgang til et bredt spekter av moderne finansielle produkter og tjenester som vi kan tilby våre kunder.

Våre forpliktelser:

Aurskog Sparebank valgte for noen år tilbake å utstede egenkapitalbevis og samtidig la seg børsnotere. Det å være egenkapitalbevisbank med egenkapitalbeviseiere forplikter samtidig som det er et meget viktig element i bankens vekst og utvikling.