Sparebank 1 Modum

For å logge inn på Sparebank 1 Modum sin nettbank, er nettstedet https://www.sparebank1.no/nb/modum/privat.html

Innloggingsboksen er på startsiden øverst til høyre.

Privat SpareBank 1 Modum logg innDu kan logge inn på kontoen din med Sparebank 1 Modum sin nettbank, Ved en av de to metodene:

Innlogging med BankID

Innlogging SpareBank 1 ModumInnlogging med BankID på mobil

Innlogging SpareBank 1 Modum 1

Viktig melding fra Sparebank 1 Modum sin nettbank

Sparebank 1 Modum sin nettbank trenger nye legitimasjon på mange kunder

Selv om du kanskje har vært kunde hos Sparebank 1 Modum sin nettbank, i mange år og banken kjenner deg godt, er det viktig at du legitimerer deg selv. Det betyr at du trenger å hjelpe banken med en viktig ting; nemlig å vise at du er du.

Dette er for din egen sikkerhet. Med oppdatert informasjon er du bedre beskyttet mot ID-tyveri, bedrageri og andre former for økonomisk kriminalitet

Samfunnet for økonomisk kriminalitet

Referansene har blitt skjerpet både i Norge og internasjonalt. Dette betyr ikke at banken mistenker sine kunder, men oppdaterte legitimasjonsbeskrivelser kreves for å møte regjeringens krav. Med oppdatert informasjon er du bedre beskyttet mot ID-tyveri, bedrageri og andre former for økonomisk kriminalitet.

Berørte kunder blir kontaktet

Flere av Sparebank 1 Modum sin nettbank kunder er nå kontaktet av banken og annonserer at banken trenger nye legitimasjonsopplysninger. Årsaken er at Sparebank 1 Modum dessverre ikke har tilstrekkelig dokumentasjon av kundenes identitet i arkivet.

Alle BankID-brukere må legitimeres med pass i henhold til reglene. De som blir kontaktet må derfor gå inn i banken med gyldig pass hvis de fortsatt ønsker å bruke BankID fra Sparebank 1 Modum.

Fysisk oppmøte er nødvendig

Møt på et av vabks kontorer med passet ditt, og Sparebank 1 Modum vil skanne det inn i sine systemer. Det vil bli utvidet åpningstider på Sparebank 1 Modum kontorer i Vikersund og Hokksund som følger:

Uke 42 I morgen Uke 48:

Tirsdag og torsdag fra kl. 09.00 til 20.00 lørdag kl. 11.00 til 11.00.