Skandinaviska Enskilda Banken

Skandinaviska Enskilda Banken sin nettbank ( SEB) når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Du trenger ikke lengre Java for å bruke nettbanken til Skandinaviska Enskilda Banken siden de har modernisert nettbanken sin. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Skandinaviska Enskilda Banken . Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine.

For å logge inn på Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre. Nettstedet er https://sebgroup.com/

Klikk på påloggingsboksen, for å logge inn på kontoen din med Skandinaviska Enskilda Banken (SEB).

Når du klikker på påloggingsboksen, får du mange alternativer for å logge inn. Det avhenger av kontoen eller tjenesten du har med kandinaviska Enskilda Banken (SEB).

Klikk på C & I Online. Logg inn med digipass: Bruker ID og Signat (Appli 2: 9088, 9656). og klikk deretter på innlogging.

The leading Nordic corporate bank SEB

C I Online

Hvordan lager du en digital signatur?

1- Trykk på knappen merket med en pil.
2- Skriv inn din personlige kode (PIN) kode. Ordet Appli vises på skjermen.
3- Trykk 2. Figuren 1 vises på skjermen.
4- Skriv inn 9088 Figuren 2 vises på skjermen.
5- Skriv inn 9656 Den seksfigurerte signaturkoden vil vises i 30 sekunder.
6- Skriv inn signaturkoden i signaturfeltet og klikk på Logg inn.

Hvis du trenger mer hjelp om den digitale signaturen, inneholder følgende lenke all informasjon du måtte trenge, inkludert å ringe kundeservice hvis du møter eventuelle problemer med pålogging når du logger på kontoen din med Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) :

http://webapp.sebgroup.com/mb/mblib.nsf/a-w/205F4E440339DB1BC12577A1003BEF73/$FILE/CI_Online_Digipass_guide.pdf.pdf

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) er en ledende nordisk finansiell tjenestegruppe, styrt av en sterk tro på at entreprenørskap og innovative bedrifter er nøkkelen til å skape en bedre verden. Vi er her for å hjelpe dem å oppnå deres ambisjoner og lykkes gjennom gode tider og dårlige. Vi bryr oss om ambisjoner.

I Sverige og Baltikum tilbyr SEB økonomisk rådgivning og et bredt spekter av finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge, Tyskland og Storbritannia har bankens virksomhet et sterkt fokus på bedrifts- og investeringsbanker basert på et fullservicetilbud til bedrifts- og institusjonelle kunder.