Skandiabanken


Skandiabanken sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres, www.skandiabanken.no. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Skandiabanken. Oppe i hjørnet vil du se en grønn knapp hvor du trykker for å logge inn. (se bildet under)

Skandiabanken logg inn

I det første vinduet du kommer til når du vil logge inn kan du velge hvordan du vil logge inn.

Skandiabanken velg metode

Etter at du har valgt metode for innlogging kommer du til innloggingvinduet.


Skandiabanken logg inn fødselsnummer

Når du har tastet inn fødselsnummeret ditt trykker du på Neste. Da kommer du til vinduet for innlegging av engangskoden fra bankbrikken din.

Skandiabanken logg inn engangskode

Til slutt legger du inn ditt personlige passord.

Skandiabanken logg inn personlig passord

Skandiabanken startet i april 2000, som den første rene nettbanken i Norge. Norsk Kundebarometer har kåret oss til banken med de mest fornøyde kundene hele 15 år på rad.


Skandiabanken er en ren nettbank som tilbyr et stort utvalg av finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner i Norge innen betalings- og korttjenester, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige og kortsiktige lån. Banken har ingen filialer, og alle produkter og tjenester tilbys direkte på den digitale plattformen, tilgjengelig på en rekke brukerenheter. Per 30. juni 2015 hadde Skandiabanken 380 248 kunder med en aktiv konto og totale verdier på NOK 64 milliarder.