Scania Finans


Scania Finans Services er din pålitelige partner, og gir fleksible finansierings- og forsikringsløsninger skreddersydd for å gi deg forutsigbare kostnader og håndterbare farer – over hele livscyklusen til bilen din. Scania kan være et globalt selskap, men de fungerer lokalt for å sikre at løsningen passer til forretningsmiljøet ditt.

Scania Finans jobber med måten du jobber på. De optimaliserer finansieringskostnad, kontantstrømstyring og skatt ved å sette opp den beste økonomiske planen for virksomheten din. Og når et av kjøretøyene er ute av veien, vil forsikringstilbudet gi deg nedetid i oppetid.


Ved å kombinere de tjenester som Scania Finans tilbyr for deg, optimaliserer de økonomien og administrasjonskostnadene dine. Du vil nyte den fulle støtten til Scania finansspesialist som kan skreddersy kravstyringskoordinasjon – og roen i vårt høye servicenivå og hurtige svartider.

Kjernen i Scania Finans forsikringstilbud er oppetid. Det handler om å få biler tilbake på veien så snart som mulig etter en ulykke, og tap forebyggende tjenester for å unngå en ulykke i utgangspunktet. Alt dette styrker din virksomhet og inntekter.


Scania Finans Services er dedikert til å bygge opp virksomheten din og beskytte operasjonen. Du kjenner din bedrift best – og Scania finanseksperter hjelper deg med å skreddersy finansielle og forsikringsprodukter som passer til dine operasjonelle behov og mål.

Scania Finans Services Norsk nettside er: https://configurator.scania.com/index.aspx?etel_market=5140&etel_language=5235

Innloggingsboksen er i lenken som er angitt ovenfor, øverst til høyre. Klikk på Logg inn for å logge inn på kontoen din med Scania Finans.


Skriv inn din e-postadresse og passord og klikk på innlogging.

Hvis landet ditt befinner seg på et annet kontinent, og du ønsker å komme i kontakt med Scania Finans Services, eller logg inn på kontoen din, vennligst bruk følgende link. Hvor finner du alle land som Scania finans støtter. Alt du trenger å gjøre er å klikke på ditt land, så vil du få innloggingssiden og alle andre tjenester du måtte trenge fra Scania Finans.


https://www.scania.com/global/en/home/products-and-services/configurator-portal.html

Posten har blitt sjekket med Grammarly for skrivefeil.