Scania Finans

Scania Finans Services er din pålitelige partner, og gir fleksible finansierings- og forsikringsløsninger skreddersydd for å gi deg forutsigbare kostnader og håndterbare farer – over hele livscyklusen til bilen din. Scania kan være et globalt selskap, men de fungerer lokalt for å sikre at løsningen passer til forretningsmiljøet ditt.

Scania Finans jobber med måten du jobber på. De optimaliserer finansieringskostnad, kontantstrømstyring og skatt ved å sette opp den beste økonomiske planen for virksomheten din. Og når et av kjøretøyene er ute av veien, vil forsikringstilbudet gi deg nedetid i oppetid.

Ved å kombinere de tjenester som Scania Finans tilbyr for deg, optimaliserer de økonomien og administrasjonskostnadene dine. Du vil nyte den fulle støtten til Scania finansspesialist som kan skreddersy kravstyringskoordinasjon – og roen i vårt høye servicenivå og hurtige svartider.

Kjernen i Scania Finans forsikringstilbud er oppetid. Det handler om å få biler tilbake på veien så snart som mulig etter en ulykke, og tap forebyggende tjenester for å unngå en ulykke i utgangspunktet. Alt dette styrker din virksomhet og inntekter.

Scania Finans Services er dedikert til å bygge opp virksomheten din og beskytte operasjonen. Du kjenner din bedrift best – og Scania finanseksperter hjelper deg med å skreddersy finansielle og forsikringsprodukter som passer til dine operasjonelle behov og mål.

Scania Finans Services Norsk nettside er: https://configurator.scania.com/index.aspx?etel_market=5140&etel_language=5235

Innloggingsboksen er i lenken som er angitt ovenfor, øverst til høyre. Klikk på Logg inn for å logge inn på kontoen din med Scania Finans.

Skriv inn din e-postadresse og passord og klikk på innlogging.

Logg inn Scania finans

Logg inn Scania finans Scania finans logg inn

Hvis landet ditt befinner seg på et annet kontinent, og du ønsker å komme i kontakt med Scania Finans Services, eller logg inn på kontoen din, vennligst bruk følgende link. Hvor finner du alle land som Scania finans støtter. Alt du trenger å gjøre er å klikke på ditt land, så vil du få innloggingssiden og alle andre tjenester du måtte trenge fra Scania Finans.

https://www.scania.com/global/en/home/products-and-services/configurator-portal.html