Rindal Sparebank

For å logge inn på Rindal Sparebank sin nettbank, er nettstedet https://rindalsbanken.no/

Innloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre. Klikk på logg inn for å logge inn på kontoen din med Rindal Sparebank sin nettbank.

Velg en av de to metodene for å logge inn:

Du kan bruke BankID med brikke
Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.

Eller du kan bruke BankID på mobil
Logg deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

Noen tips: Pass godt på sikkerhetskoder og passord

Sikkerhetskoder og passord må ikke komme på avveie

Sikkerhetskoder og passord er måten banken din vet at det er du som logger inn. Det er dermed viktig at denne informasjonen ikke kommer på avveie, enten ved at det skrives ned og lagres på et usikkert sted, eller at koden eller passordet er så enkelt at man kan gjette seg frem til det.

Kommer koden eller passordet ditt på avveie, kan en ondsinnet person logge inn på kontoen din, bestille ting i ditt navn, eller utgi seg for å være deg (begå ID-tyveri).

Velg gode passord
Velg alltid et passord som både er vanskelig å gjette, og som ikke finnes i noen ordbok. Koder som for eksempel fødselsdatoer eller passord som “kake” er dårlige valg. For en målrettet person som har litt kjennskap til deg eller hackere som bruker store ordlister i automatiserte angrep, er slike koder og passord lette å knekke.

En tommelfingerregel er at tallkoder bør være tilfeldig valgt, og passord være så lange som mulig og inneholde både tegn, tall og en blanding av store og små bokstaver.

Unngå å bruke samme passord på forskjellige steder. Hvis du bare bruker ett passord til “alt” og dette kommer på avveie, kan en ondsinnet person raskt få tilgang til samtlige ressurser og gjøre desto større skade.

BankID
BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett, og benyttes av alle norske banker – i tillegg til en rekke andre tjenester på nett. De samme rådene for passord og tallkoder gjelder også ved bruk av BankID.

Sjekk følgende skjermbilder for hjelp når du logger deg på kontoen din med Rindal Sparebank sin nettbank.

logg inn Rindal Sparebank nettbank

Rindal Sparebank sin nettbank logg inn