Østre Agder Sparebank

For å logge inn på Østre Agder Sparebank sin nettbank, er nettstedet https://oasparebank.no/

For å logge inn på kontoen din med Østre Agder Sparebank sin nettbank, er innloggingsboksen øverst til høyre på hjemmesiden.

Du kan logge inn på kontoen din ved å bruke BankID med brikke
Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.

Eller du kan logge inn på kontoen din ved å bruke BankID på mobil
Logg deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

Vennligst sjekk følgende skjermbilde som veiledning under innloggingsprosessen med Østre Agder Sparebank sin nettbank

logg inn ostre agder sparebank
ostre agder sparebank sin nettbank logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Østre Agder Sparebank.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Østre Agder Sparebank

Husk å kontrollere at du er på riktig sted når du skal logge deg inn hos Østre Agder Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos Østre Agder Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Østre Agder Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Østre Agder Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Østre Agder Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Østre Agder Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Østre Agder Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Østre Agder Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Østre Agder Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Østre Agder Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.