Nordnet ❤️ Logg inn

For å logge inn på din konto hos Nordnet, er dette linken til Nordnet sin nettside.

Innloggingsboksen er øverst i høyre hjørne som vist på skjermen nedenfor. Klikk på logg inn og velg om du vil logge inn med bank-ID på mobil, bank-ID eller om du har fått tildelt et brukernavn hos Nordnet så kan du logge inn med ditt brukernavn og passord. Deretter blir du bedt om å skrive inn brukernavn og passord etter at du har valgt hvordan du logger på kontoen din hos Nordnet.

Nordnet logg inn
Login Nordnet

Mer om Nordnet

Nordnet AB (publ) driver med investeringer og sparing, pensjoner og lån i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Nordnet AB (publ) ble grunnlagt i 1996 som Sveriges første internettmegler og har siden utvidet seg til å tilby andre spare- og investeringstjenester. Nordnet Bank ble grunnlagt i 1996 og tilbyr primært investerings-, spare- og lånetjenester.

Siden vi startet Nordnet i 1996 har vårt mål vært å demokratisere sparing og investeringer. «Som grunnlegger og hovedeier av Nordnet siden oppstarten i 1996, støtter vi sterkt selskapet og dets oppdrag om å demokratisere sparing og investeringer og utfordre tradisjonelle strukturer. Vi er forpliktet til Nordnet og vil fortsette å være viktige aksjonærer i fremtiden og ser frem til å fortsette å være aktivt involvert i Nordnets ambisjon om å bygge den beste spare- og investeringsplattformen.» Som en ledende digital bank med en unik posisjon i nordisk sparing. og investeringsmarkedet er Nordnet sterkere enn noen gang.»

«Nordic Capital investerer i selskaper som har potensial til å bli best i klassen, og Nordnet har tatt fart de siste fire årene. Vår pan-nordiske digitale spare- og investeringsplattform har skapt stor interesse, og den generelle konsensus er at Nordnet er et godt posisjonert selskap som legger ut på en spennende reise. Nordnets virksomhet drar nytte av en langsiktig trend med kundemigrering fra eldre banker til digitale spareplattformer.

Nordnets har inngått et nytt samarbeid med hedgefondet Tvedes for å gjøre temaet Atlas Global Macro tilgjengelig på det danske Nordnets-markedet fra september. Gjennom det nye partnerskapet vil Nordnets Private Banking-kunder kunne investere direkte i temaet Atlas Global Macro med en minimumsinvestering på DKK 950.000.

Sammen med Coriolis, VIDEOFUTUR, Alsatis, Comcable, Axione og andre kan Nordnet jobbe takket være franske offentlige og private investorer som satser på å støtte utviklingen av nettverk i distriktene. Finn ut mer om leverandørtilbud og kundeservice nedenfor. Nordnet tilbyr også ADSL, radio, fiber, tilgjengeligheten varierer etter region.

Du kan velge mellom 4 ulike fiberinternetttilbud hos Nordnet. Selv om dette ikke er Nordnets hovedmarked, har operatøren 6 forskjellige tariffplaner med datastørrelser fra 100MB til 6GB.

Satellittoperatøren er også aktiv på Twitter, hvor du veldig enkelt kan nå en Nordnet-konsulent på Nordnet Twitter-siden. For å kontakte Nordnets kundestøtte kan du ringe deres dedikerte supportteam på 3420. Nordnets kundestøtte vil kontakte deg på e-postadressen du oppga da du først registrerte deg hos Nordnet. Du bør få svar fra Nordnet innen 24 timer.

På Nordnets YouTube-side tilbyr Nordnet et bredt utvalg av forklarende videoer, enten det handler om hvordan Internett fungerer, bygging av nettsider eller antivirus, andre områder av merkevarevalg. NORDNET er en aktiv plattform for utveksling av kunnskap, erfaring og momentum for å fremme faget prosjektledelse og utvikle medlemstjenestene til de deltakende foreningene.

Siden Nordnets mål er å skape en brukeropplevelse i verdensklasse for sine kunder, er også intern brukeropplevelse i søkelyset. Nordnets markedsverdi var rundt 24 milliarder SEK til børsnoteringen på 96 SEK per aksje. Nordnets markedsverdi til børsnotering er 24 milliarder SEK (2,8 milliarder USD), og ca. gratis flytetilbud inkluderer kun 43 % av sekundære aksjer. Børsnoteringen ble solgt til institusjonelle og private investorer i Sverige og i utlandet gjennom offentlige tilbud i Sverige, Danmark, Finland og Norge, og tiltrakk seg mer enn 32 000 nye aksjonærer (hvorav mange var selskapets eksisterende spare- og investeringskunder). Samfunnet) demonstrerer Nordnets evne til å «demokratisere sparing og investeringer» i Norden.

Berenberg, Gossler & Co. KG, DNB Bank ASA, svensk datterselskap, og Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) som felles bookrunner for børsintroduksjonen på 10,378 milliarder SEK og Nordnets notering på Nasdaq Stockholm-børsen. Nordnet AB (publ) («Nordnet» eller «Selskapet»), Skandinavias ledende digitale spare- og investeringsplattform, kunngjør i dag sin intensjon om å lansere en børsintroduksjon («IPO»). eller “Tilbudet”) og notere sine aksjer på Nasdaq Stockholm-børsen. Nordnet AB (publ) har uttalt at de ikke vil motta noe proveny fra den kommende børsnoteringen av 94 Sweden. Ohman Intressenter vil eie omtrent 22 % av Nordnets, mens morselskapet Nordic Capital og Premiefinans K. Bolin Aktiebolag vil eie 9 % hver etter at den kommende børsnoteringen er gjennomført, noe som gjør dem til de største aksjonærene. Nordnet AB (publisert).

Selskapet leverer digitale plattformer for spare- og investeringsprodukter som aksjer, aksjefond og andre verdipapirer; porteføljelån, boliglån og usikrede personlige lån; og pensjonssparing gjennom nettsider, apper eller andre applikasjoner. Nordnet, den ledende pannordiske digitale spare- og investeringsplattformen, fullførte vellykket ca. Notert på Nasdaq Stockholm 25. november 2020 til 10,4 milliarder SEK (1,22 milliarder USD).

Meglerprovisjonssystemet innebærer at du betaler Nordnet en prosentandel av fortjenesten du tjener på hver handel. Gebyrer for andre tjenester: Nordnet tar også tilleggsgebyrer som 19 kr for betalingskvitteringer per vare og 199 kr for postordrebankbevis, 1500 kr for aksjeporto, 3500 kr for registrering av stemmerett i Norge og Danmark.