Helgeland Sparebank ❤️ Logg inn

For å logge inn på Helgeland Sparebank sin nettbank, er nettstedet https://www.sparebank1.no/nb/helgeland/privat.html

Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden. Klikk på Nettbank for å logge inn på kontoen din med Helgeland Sparebank sin nettbank.

PÅLOGGING

Trenger du hjelp med påloggingen kan du kontakte Kundeservice på tlf. 75 11 90 00, e-post: kundeservice@hsb.no (man-fre 08:00-20:00)

– Uten BankID
– BankID
– BankID på mobil

Hva bør du velge å logge inn på kontoen din med Helgeland Sparebank sin nettbank?

De ulike påloggingsmetodene kan brukes om hverandre dersom du har både BankID og BankID på mobil.
Vær oppmerksom på at brukernavn og passord knyttet til hver av de tre påloggingsmetodene kan være forskjellig, avhengig av hva du selv har valgt.
Har du problemer med påloggingen kan du kontakte Kundeservice på tlf. 75 11 90 00, e-post: kundeservice@hsb.no (man-fre 08:00-20:00)

BankID på mobil

Du legger inn mobilnummer og fødselsdato i påloggingsbildet, og så blir du bedt om å taste din ID-PIN, 4-8 siffer, på mobilen. Alle brukere kan logge inn med BankID på mobil, uansett hvilken norsk bank som har utstedt den. Du får tilgang til alle tjenester, unntatt signering av avtaler. Da må du fortsatt bruke BankID med kodebrikke.

Ønsker du BankID på mobil kan du bestille det i nettbanken. Du må logge inn med BankID, og deretter velger du BankID i nettbankmenyen og bestiller BankID på mobil. Når bestillingen er gjennomført og du har fått bekreftelse, kan du logge inn i nettbanken med mobilen som identifikasjon. Kodebrikken kan du legge på et trygt sted til du får bruk for den igjen (f.eks. hvis du bytter SIM-kort i telefonen).

BankID

Du legger inn fødsels- og personnummer, engangskode fra kodebrikken og ditt BankID-passord. Alle registrerte BankID-brukere kan logge inn med BankID, uansett hvilken norsk bank som har utstedt den. Med denne påloggingsmetoden får du tilgang tilgang til alle funksjoner og tjenester. BankID bestiller du i nettbanken.

Passord (kodebrikke uten BankID)

Du taster fødsels- og personnummer, personlig kode (passord) og engangskode fra kodebrikken. Du må velge denne påloggingsmetoden dersom du ikke har inngått avtale om BankID eller en annen norsk bank, og kun har en kodebrikke fra Helgeland Sparebank.

Følgende skjermbilde vil hjelpe deg med å logge inn på kontoen din med Helgeland Sparebank sin nettbank.

Privat Helgeland Sparebank logg inn
Helgeland Sparebank nettbank logg inn