BNP Paribas

BNP Paribas sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Du trenger ikke lengre Java for å bruke nettbanken til BNP Paribas siden de har modernisert nettbanken sin. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til BNP Paribas . Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine.

For å logge inn på BNP Paribas sin nettbank, er nettstedet http://www.bnpparibas.no/en/

Innlogging / tilgang til BNP Paribas Net (på Norsk), er øverst til høyre på hjemmesiden, under Online Banking.

Klikk på Online Banking, og klikk deretter på Tilgang til BNP Paribas Net (på Norsk).

Skriv inn brukernavnet ditt og sikkerhetskoden, og klikk deretter på logg inn.

logg inn BNP Paribas Norway

Pålogging BNP Paribas

BNP Paribas i Norge
BNP Paribas-konsernet har vært til stede i Norge siden 1985. Gjennom årene har BNP Paribas utviklet seg til den ledende ikke-nordiske banken i det norske markedet.

I Norge kan et bredt spekter av nordiske og internasjonale kunder, inkludert store selskaper, private og institusjonelle investorer samt finansinstitusjoner, dra nytte av konsernets lokale kompetanse og et skreddersydd tilbud innen Corporate and Institutional Banking, Insurance and Asset Management.

Kundene til BNP Paribas drar nytte av lokal kunnskap kombinert med internasjonal kompetanse, samt fra den økonomiske styrken til en ledende bank i euroområdet og det internasjonale nettverket. For bedrifter, fagfolk og institusjoner tilbyr BNP Paribas produkter som kan støtte deres behov og forretningsstrategier.

BNP Paribas er en internasjonal bankkonsern, som er til stede i over 80 land, og er en av de europeiske lederne for bank- og finansservice og en av de beste vurderte bankene i verden.